کد خبر 1843108
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۳
همراهی پاکستان با آمریکا در مسئله تنگه هرمز

وزیر خارجه پاکستان روز جمعه ضمن مخالفت با کنترل ایران بر تنگه هرمز، مدعی شد که هیچگونه هزینه یا عوارضی نباید از کشتی‌های عبوری گرفته شود.

به گزارش مشرق، «محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان، که کشورش مدعی میانجی‌گری برای پایان جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران است، با موضع واشنگتن علیه تهران همراهی کرد.

دار ضمن مخالفت با کنترل ایران بر تنگه هرمز، خواستار بازگشت وضعیت این آبراه به زمان قبل از جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران شد.

رسانه‌های پاکستانی به نقل از وی گزارش دادند: «عبور کشتی‌های تجاری [از تنگه هرمز] باید نامحدود و بدون هیچ گونه هزینه و عوارضی باشد».

وزیر خارجه پاکستان در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره «پیمان مکه» نیز گفت: «کمیته راهبردی، سیاسی و دفاعی تحت توافقنامه مکه به زودی در ریاض تشکیل جلسه خواهد داد».

دار در این‌باره توضیح داد: «نشست ریاض بر حملات حوثی‌ها به عربستان سعودی تمرکز دارد و در آن به جای اقدام نظامی، تعامل سیاسی با حوثی‌ها مورد بحث قرار خواهد گرفت».

وی با ادعای اینکه بیش از ۶ کشور خواستار پیوستن به پیمان مکه هستند، افزود: «تا زمان عملیاتی‌شدن کامل توافقنامه، که می‌تواند تا یک سال طول بکشد، هیچ درخواست عضویت جدیدی بررسی نخواهد شد».

همسویی اظهارات وزیر خارجه پاکستان با مواضع دولت تروریستی آمریکا در حالی است که جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده وضعیت تنگه هرمز هرگز به زمان قبل از جنگ تحمیلی آمریکا باز نخواهد گشت و هیچ شناوری بدون اجازه تهران نمی‌تواند از این آبراه عبور کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 9
  • دهه شصتی سوخته IR ۱۷:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۰
    4 1
    جیره خور عربستان وامریکاس بیاد برا شما دم اکنون بده؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس